Hallgassa élőben!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

2022-ben, immár negyedik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre december 15-től jelentkezhetnek a 18-29 év közötti hölgyek. Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy megmutasd a szépséged a világnak, ha szeretnéd te képviselni megyédet a fináléban, ha be szeretnél törni a médiába vagy a szépségiparba, ne habozz, itt a lehetőség: nevezz mielőbb, hiszen az előzsűrizés folyamatos! A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket: egzotikus utazás két fő részére, értékes mobiltelefonok….

Amíg a jelentkezések befutnak, nézegesd az elmúlt évek Tündérszépeinek a képeit!

 

Tóth Alexandra
21, Báta

Cukrász a végzettségem, azonban most Szekszárdon dolgozom, mint üzletvezető-helyettes. Azért jelentkeztem a szépségversenyre, mert szeretném újra megmérettetni magam, 2018-ban is jelentkeztem már egy ilyen versenyre, de ott sajnos nem értem el helyezést. Jött ez a lehetőség, gondoltam, megpróbálom még egyszer. Szabadidőmben szeretek főzni, sütni, főleg tortákat készíteni.

Alexandra 167 centiméter magas, a csillagjegye a Bak. Kedvenc étele a tojásos galuska, kedvenc itala pedig az eper ízű Cappy. Legszívesebben a The Business című számot hallgatja Tiesto-tól. Ha parfümről van szó, akkor Gabriela Sabatini a favoritja.

Tündérszépek – 2021 döntősök