Hallgassa élőben!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

2022-ben, immár negyedik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre december 15-től jelentkezhetnek a 18-29 év közötti hölgyek. Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy megmutasd a szépséged a világnak, ha szeretnéd te képviselni megyédet a fináléban, ha be szeretnél törni a médiába vagy a szépségiparba, ne habozz, itt a lehetőség: nevezz mielőbb, hiszen az előzsűrizés folyamatos! A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket: egzotikus utazás két fő részére, értékes mobiltelefonok….

Amíg a jelentkezések befutnak, nézegesd az elmúlt évek Tündérszépeinek a képeit!

 

Völgyi Szilvia
26, Siófok

Szilvia Siófokon él, 26 éves. Gyógyszertári szakasszisztensként dolgozik. 2019-ben végezte el a testépítő sportoktató szakot, majd ugyanabban az évben elindult egy szépségversenyen is, ahol I. Udvarhölgyi címet és Közönségdíjat is nyert. Amennyire a munkája engedi, szeret fotózásokon részt venni, edzőterembe járni. Imád sütni, főzni. Nagy értéknek tartja a barátait, egy jó könyv olvasását vagy egy kellemes kirándulást.

Szilvia 26 éves, 171 cm magas, csilagjegye skorpió. Legkedvesebb étele a lasagne, melyhez őszibaracklevet iszik. Nincs igazán kedvenc zenéje, de a parfümök közül a Police-t kedveli.

Tündérszépek – 2021 döntősök